• Ο δικτυακός τόπος topikos.gr είναι ένας επαγγελματικός κατάλογος και παρέχει πληροφορίες σχετικά με επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες στους επισκέπτες της ιστοσελίδας.
 • Ως επισκέπτης ορίζεται οποιοσδήποτε επισκέπτεται την σελίδα. Ως μέλος/επιχείρηση ορίζεται οποιαδήποτε επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας που προβάλει την δραστηριότητα του μέσα στο topikos.gr. Ως διαχειριστής ορίζεται ο χρήστης που έχει το αποκλειστικό δικαίωμα προσθήκης, αφαίρεσης και ενημέρωσης των επιχειρήσεων μέσα στο topikos.gr.
 • Η πλοήγηση στο topikos.gr και οι παρεχόμενες υπηρεσίες του, διέπονται από τους παρόντες όρους.
 • Κάθε επισκέπτης, μέλος/επιχείρηση οφείλει να ενημερώνετε για τους Όρους και προϋποθέσεις χρήσης, κάθε φορά που επισκέπτεται την ιστοσελίδα. Οποιοσδήποτε επισκέπτεται το topikos.gr, αυτόματα αποδέχεται και τους όρους χρήσης που διέπουν τον ιστότοπο. Στην περίπτωση που κάποιος διαφωνεί με έναν ή περισσότερους όρους θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από την ιστοσελίδα.
 • Ο διαχειριστής του topikos.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων χρήσης, και είναι υποχρεωμένος να τους ανακοινώσει σε αυτή την σελίδα. Για να συνεχίσουν οι επισκέπτες, μέλη/επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στο topikos.gr θα πρέπει να αποδεχτούν τους νέους όρους χρήσης.

Δικαιώματα διαχειριστή

 • Ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει ή να διακόψει την προβολή ενός μέλους/επιχείρησης στην περίπτωση που αποδεδειγμένα έχει προκαλέσει ζημιά στους επισκέπτες του ιστοτόπου topikos.gr μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών/προϊόντων του.
 • Ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει την κριτική επισκέπτη προς ένα μέλος/επιχείρησης, η όποια κριτική μετά από έλεγχο του διαχειριστή αποδειχθεί πως είναι ψευδής, κακόβουλη και παραπλανητική.

Αποποίηση ευθυνών

 • Ο ιστότοπος topikos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με τις δημοσιευμένες πληροφορίες των μελών/επιχειρήσεων όπως (κείμενα, φωτογραφίες, λογότυπο, πληροφορίες, επαγγελματική δραστηριότητα κ.α.).
 • Ο ιστότοπος topikos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών – προϊόντων που τα μέλη/επιχειρήσεις προβάλουν μέσα από τον ιστότοπο topikos.gr. Επίσης δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στους επισκέπτες μέσω των υπηρεσιών – προϊόντων των μελών/επιχειρήσεων.
 • Ο ιστότοπος topikos.gr δεν φέρνει καμία ευθύνη για τις συνδιαλλαγές, επικοινωνία κ.α. μεταξύ των επισκεπτών και των μελών/επιχειρήσεων.
 • Ο διαχειριστής του ιστοτόπου topikos.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντήρηση, τη βελτίωση και την ασφάλεια του ιστοτόπου. Για τον λόγο αυτόν, είναι πιθανές προσωρινές διακοπές στην εμφάνιση ολόκληρου ή τμήματος του ιστοτόπου, με ή και χωρίς προειδοποίηση των επισκεπτών, μελών/επιχειρήσεων.
 • Ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά υποστούν οι επισκέπτες, μέλη/επιχειρήσεις αν παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν «ιοί» ή άλλο επιβλαβές λογισμικό το οποίο μεταδοθεί στα τερματικά τους (υπολογιστές, κινητές συσκευές, tablets), ή αν μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα (“hackers”) παρέμβουν στο περιεχόμενο του ιστοτόπου topikos.gr καταστρέφοντας τον ιστότοπο μερικώς ή ολοκληρωτικά.
 • Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες (άρθρα, καταχωρήσεις) που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο topikos.gr δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή προτροπές για συγκεκριμένες πράξεις.

Ευθύνες μελών/επιχειρήσεων

 • Τα μέλη/επιχειρήσεις είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στην σελίδα τους (κείμενα, φωτογραφίες, λογότυπο, πληροφορίες, επαγγελματική δραστηριότητα κ.α.) μέσα στο topikos.gr, καθότι έχουν ελέγξει, έχουν εγκρίνει και έχουν δώσει εντολή στον διαχειριστή για την δημοσίευση τους.
 • Τα μέλη/επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένα να δίνουν στον διαχειριστή προς δημοσίευση περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες, λογότυπο κ.α.) αποκλειστικά δικής τους πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Τα μέλη/επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένα να ενημερώνουν τον διαχειριστή σε περίπτωση που δεν λειτουργεί το τηλέφωνο επικοινωνίας ή το email που χρησιμοποιούν για επικοινωνία μέσα στο topikos.gr.
 • Τα μέλη/επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένα να ειδοποιούν τον διαχειριστή σε κάθε αλλαγή των στοιχείων τους, όπως τηλέφωνο, email, διεύθυνση, επωνυμία, λογότυπο, παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα, φωτογραφικό υλικό, ωράριο λειτουργίας κ.α, καθώς και όταν γίνεται διακοπή της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Η ενημέρωση και τα νέα στοιχεία θα πρέπει να αποστέλλονται στον διαχειριστή εντός μιας εβδομάδας από την αλλαγή τους, στο email: info@topikos.gr
 • Αν τα μέλη/επιχειρήσεις έχουν οποιοδήποτε αίτημα προς τον διαχειριστή, πρέπει να επικοινωνούν το αίτημα τους αποκλειστικά με email στο info@topikos.gr. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος επικοινωνίας δεν γίνεται αποδεκτός.
 • Σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας ενός μέλους/επιχείρησης, η σελίδα του μέλους στο topikos.gr απενεργοποιείται. Σε αυτή την περίπτωση καμία οικονομική απαίτηση από το μέλος/επιχείρηση δεν γίνεται αποδεκτή.
 • Τα μέλη αναλαμβάνουν την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά ή ηθική βλάβη προκαλέσουν οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα που παρέχουν, από την επικοινωνία τους ή την οικονομική συνδιαλαγή τους με τους επισκέπτες.

Ευθύνες επισκεπτών

 • Οι επισκέπτες αναλαμβάνουν την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλέσουν στα μέλη/επιχειρήσεις, μέσα από την χρήση του ιστοτόπου topikos.gr
 • Οι επισκέπτες είναι υποχρεωμένοι να αναγράφουν κριτικές προς τα μέλη/επιχειρήσεις που βασίζονται στην πραγματικότητα και έχουν προκύψει από την εμπειρία που είχαν από μια ή περισσότερες συναλλαγές με αυτές.

Απαγορεύσεις

 • Απαγορεύεται σε όλους τους επισκέπτες, μέλοι/επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε φόρμα επικοινωνίας του ιστοτόπου topikos.gr για να μεταδώσουν οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό, ή κάθε είδους υλικό που ενοχλεί (spam) τον διαχειριστή και τα μέλη/επιχειρήσεις.
 • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση οποιουδήποτε κειμένου, εικόνας, φωτογραφίας, video χωρίς την γραπτή έγκριση από τo topikos.gr

Σύνδεση

Κάντε εγγραφή.

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.