ελα στον τοπικο

Καταχώρησε την επιχείρηση σου στο topikos.gr και βρες πελάτες στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Παλλήνη, Γέρακας, Γλυκά Νερά.

"Στο topikos.gr υποστηρίζουμε τις μικρές επιχειρήσεις, τα μαγαζιά της γειτονιάς. 'Ολους αυτούς που ζουν και επιχειρούν εδώ, που στηρίζουν την τοπική κοινωνία."
topikos.gr

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ topikos.gr

Η έντυπη έκδοση του topikos.gr, διανέμεται κάθε 6 μήνες στα σπίτια των περιοχών Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Παλλήνη, Γέρακα και Γλυκά Νερά.
Σκοπός του περιοδικού είναι η δημιουργία δυνητικών πελατών προς τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις, από ένα σύνολο άνω των 240.000 κατοίκων που κατοικούν στις περιοχές αυτές.
Διανέμεται τον Μάιο και τον Νοέμβριο με σκοπό να καλύψει την διαφημιστική ανάγκη μιας επιχείρησης τόσο για την θερινή όσο και για την χειμερινή περίοδο.
Το περιοδικό έχει ώς στόχο την μετάδοση των πληροφοριών μιας επιχείρησης στο πρώτο στάδιο της αγοραστική διαδικασίας. Δηλαδή, βοηθάει τον πιθανό αγοραστή να συνειδητοποιήσει την ανάγκη του και την ίδια στιγμή του δίνει και την πληροφορία πως θα την καλύψει.

[dflip id="9334"][/dflip]

Επικοινωνία

Επικοινωνία απευθείας με τον πελάτη μέσω της φόρμας επικοινωνίας, αλλά και με τηλεφωνική κλήση απευθείας από την σελίδα σου μέσω κινητών συσκευών.

αναζητηση στον χαρτη

Όλες οι επιχειρήσεις εμφανίζονται στον χάρτη. Με τα φίλτρα αναζήτησης ο χρήστης μπορεί να βρεί στην περιοχή που επιθυμεί το επάγγελμα που ψάχνει.

χαρακτηριστικά τοπικου

Στατιστικά

Δείτε μέσα απο την διαχείρηση σας τα σταστιστικά τηε σελίδας σας.

Τοπικά αποτελέσματα

Ο Τοπικός προωθεί επιχειρήσεις σε τοπικό επίπεδο. Οι επιχειρήσεις που καταχωρούνται εμφανίζονται στις τοπικές αναζητήσεις της Google στις πρώτες θέσεις.

Πακέτα διαφήμισης

Διαθέτουμε πακέτα διαφημιστικής προώθησης όπως, banners, εμφάνιση στις πρώτες θέσεις του καταλόγου, διαφήμιση στο Adwords και στο Facebook, αποστολή newsletters στους χρήστες.

Συμβατότητα

Η ιστοσελίδα του Τοπικού εμφανίζεται τέλεια σε όλες τις συσκευές έτσι ώστε να ο χρήστης να μπορεί να διαβάζει το περιεχόμενο τις σελίδας σου με ευκολία.

Ευκολη επικοινωνία

Κάθε σελίδα επιχείρησης διαθέτει φορμα επικοινωνίας συνδεδεμένη με το email της, έτσι ώστε να διαβάζει κατευθείαν τα μηνύματα των χρηστών.

Εύκολη διαχείρηση

Η σελίδα μπορει εύκολα να προσαρμοστεί από την ίδια την επιχείρηση, ακόμα και από κάποιον που δεν είναι τόσο εξοικειωμένος με το διαδίκτυο.

Πακέτα διαφήμισης

μικρό πακέτο

Μικρό πακέτο
διαφήμισης

Ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις, με λίγα προϊόντα ή υπηρεσίες. Για αυτές που επιθυμούν να έχουν απλά μια παρουσία, με το ελάχιστο δυνατόν κόστος.

βασικό πακέτο

Βασικό πακέτο
διαφήμισης

Ιδανικό για επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Που θέλουν να προβάλουν τα σχόλια των πελατών τους.

προχωρημένο πακέτο

Προχωρημένο πακέτο
διαφήμισης

Ιδανικό για επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν. Εμφανίζονται στην αρχική σελίδα καθώς επίσης και στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας τους.

ανώτερο πακέτο

Ανώτερο πακέτο
διαφήμισης

Ιδανικό για επιχειρήσεις που θέλουν να εντυπωσιάσουν με ολοσέλιδη προβολή της επιχείρησης τους στο περιοδικό. Δυνατότητα καταχώρησης τους και σε δεύτερη κατηγορία.

Συχνές ερωτήσεις

Το περιοδικό πως κυκλοφορεί και κάθε πότε;

Το περιοδικό διανέμεται δύο φορές τον χρόνο, τον Μάιο και τον Δεκέμβρη. Η διανομή γίνεται από δικό μας συνεργείο στα σπίτια.

Σε ποιες περιοχές διανέμεται το περιοδικό και σε πόσα τεμάχια;

Το περιοδικό διανέμεται σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Παλλήνη, Γέρακα, Γλυκά Νερά σε 15.000 περιοδικά.

Είναι αρκετά τα περιοδικά για όλες αυτές τις περιοχές;

Η διανομή γίνεται ορθολογικά ώστε να πάρουν το περιοδικό όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι με μικρό κόστος για τον διαφημιζόμενο.

Γιατί πρέπει να διαφημιστώ στο περιοδικό αφού υπάρχει το διαδίκτυο;

Γιατί στην Ελλάδα το 30%  μεταξύ τον ηλικιών 45-65 ετών δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο και η προβολή σας στο περιοδικό θα τους ήταν χρήσιμη.

Γιατί πρέπει να καταχωρηθώ στο site σας και όχι αλλού που έχει περισσότερες περιοχές;

Στοχεύουμε τοπικά, και γι΄αυτό στο site μας υπάρχουν λιγότερες επιχειρήσεις σαν την δική σας. Άρα, είναι πιο αποδοτική η διαφήμιση.

Τι σημαίνει στοχεύουμε τοπικά;

Σημαίνει πως με τον συνδυασμό, διανομής του περιοδικού στα σπίτια, και την εμφάνιση του topikos .gr στις πρώτες σελίδες των τοπικών αναζητήσεων, επιδιώκουμε να γίνουμε ο πιο αποτελεσματικός τρόπος διαφήμισης τοπικά.

Tι είναι η προτεραιότητα εμφάνισης στην κατηγορία;

Οι καταχωρήσεις με Προτεραιότητα Α εμφανίζονται πάνω από τις καταχωρήσεις με Προτεραιότητα Β, επειδή προέρχονται από καλύτερα πακέτα διαφήμισης.

Αν δύο καταχωρήσεις έχουν τα ίδια πακέτα διαφήμισης, ποια θα εμφανιστεί πρώτη στη κατηγορία;

Θα εμφανιστεί πρώτη αυτή που έχει τις περισσότερες κριτικές (reviews).

Είναι απαραίτητες οι κριτικές, που θα με βοηθήσουν;

Σύμφωνα με έρευνα, το 88% των πελατών έχουν επηρεαστεί από μια κριτική που έχουν διαβάσε, πριν αποφασίσουν για την αγορά ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας.

Με τι κριτίριο εμφανίζονται οι καταχωρήσεις στην αρχική σελίδα;

Εμφανίζονται μόνο οι καταχωρήσεις από τα πακέτα ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ και ΑΝΩΤΕΡΟ. Αυτές οι καταχωρήσεις εναλλάσσονται κάθε 1 λεπτό, ώστε όλες να έχουν ισότιμο χρόνο εμφάνισης.

Ποιος θα γράψει τα κείμενα και ποιος θα βγάλει τις φωτογραφίες;

Εμείς αναλαμβάνουμε και τα δύο γιατί πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Παρόλα αυτά, επειδή εσείς ξέρετε καλύτερα την επιχείρηση σας, συνιστούμε να γράψετε εσείς τα κείμενα.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν;

Πρέπει κείμενα και φωτογραφίες να είναι μοναδικά. Δεν πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί πουθενά αλλού, ούτε στην δική σας ιστοσελίδα, ούτε σε άλλη, ούτε στα Social Media.

Δεν βρήκες την απάντηση που ήθελες;

Είμαστε στη διάθεση σας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση, αλλά και να δώσουμε συμβουλές για το πως μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρηση σας στην τοπική αγορά.