Καταχώρησε την επιχείρηση σου στο topikos.gr και βρες πελάτες.

180 τοπικές επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται.

Έχουμε την δυνατότητα να προωθήσουμε επιχειρήσεις στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι και Παλλήνη,

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

Με συνεχείς διαφημίσεις στο Google AdWords, με συνεχείς προωθήσεις όλων των επαγγελμάτων στα οργανικά αποτελέσματα, και πάνω από όλα με την έμπρακτη υποστήριξή μας, μπορούμε να βοηθήσουμε μια τοπική επιχείρηση να έχει μια δυνατή παρουσία στο διαδίκτυο προσκομίζοντας οφέλη.

Το site του topikos.gr στοχεύει στην πρώτη σελίδα της Google.

Ίσως δεν το γνωρίζετε, αλλά όσοι κάνουν αναζητήσεις επαγγελμάτων από το Smartphone, η Google θα τους εμφανίσει τους επαγγελματίες της περιοχής τους.

Αν πάλι κάποιος θέλει να αναζητήσει στην Google ένα χρωματοπωλείο κοντά στο σπίτι του π.χ. στην Αγία Παρασκευή, θα βάλει στην αναζήτηση του ένα τοπικό πρόθεμα, δηλαδή “χρώματα Αγία Παρασκευή” . 

Το topikos.gr στοχεύει στην εμφάνιση στην πρώτη σελίδα της Google όλων των επαγγελματιών στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι και Παλλήνη. Δηλαδή σε μια γεωγραφική περιοχή με κατοίκους που προσεγγίζουν τις 200.000.

Το topikos.gr μπορεί να εμφανίσει την επιχείρηση σας σε γειτονικές περιοχές, κατί που δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσω του δικού σας site ή της σελίδας σας στο Google My Business.

Βγαίνουμε πρώτοι για εσάς;

Το topikos.gr μπορεί να προωθήσει την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο – στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι και Παλλήνη – εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές τοπικού S.E.O.

Έτσι, μέσω της Google θα εμφανιστεί η επιχείρηση σας στους πελάτες που κάνουν τοπικές αναζητήσεις στις παραπάνω περιοχές.

Και μην ξεχνάτε, εκτός από τους νέους πελάτες που θα κερδίσετε, το όνομα της επιχείρησης σας θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του.

Έχετε απορίες;

είμαστε στην διάθεση σας για να τις απαντήσουμε.