Απαγορεύεται η αντιγραφή. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Δερματολόγοι, γιατί πρέπει να τους επισκεφθούμε.

Οι δερματολόγοι αντιμετωπίζουν ένα ευρύ φάσμα δερματικών προβλημάτων, από τη δερματίτιδα μέχρι τον καρκίνο του δέρματος. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο όργανο του σώματός σας.
Οι δερματολόγοι, εκτός από το να διαγνώσουν ασθένειες, μπορούν να συνταγογραφήσουν φαρμακευτική αγωγή ή θεραπεία και να εκπαιδεύσουν τους ασθενείς για την σωστή φροντίδα του δέρματος τους, των μαλλιών και των νυχιών τους.

Μπορεί να επισκευθείτε έναν δερματολόγο για προβλήματα ακμής, κονδυλωμάτων, μύκητα νυχιών ή ακόμα και απροσδόκητη απώλεια μαλλιών.

Μπορούν να παραπέμψουν τους ασθενείς και σε άλλους ειδικούς, όπως ένας πλαστικός χειρουργός για ορισμένα είδη ουλών. Οι δερματολόγοι εκτελούν το μεγαλύτερο μέρος των διαδικασιών τους στο ιατρείο τους, αντί για το νοσοκομείο.

Οι δερματολόγοι εκτελούν ελέγχο όλου του σώματος για καρκίνο του δέρματος και πολλοί γιατροί συστήνουν μια ετήσια εξέταση καρκίνου του δέρματος.

Αν παρατηρήσετε οποιεσδήποτε ανωμαλίες στο δέρμα σας, όπως μια ελιά που έχει αλλάξει σχήμα, χρώμα ή μέγεθος, θα πρέπει να επισκευθείτε άμεσα έναν δερματολόγο.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε έναν δερματολόγο να βοηθήσει στην καταπολέμηση των ρυτίδων και για άλλα εξειδικευμένα θέματα.

Σχόλια

mood_bad
  • Χωρίς σχόλια.
  • Προσθήκη σχολίου